Lav din egen natur-video med telefonen

Kurset forløber over 3 aftener og efter kurset kan du optage og redigere små videoer med din egen telefon og nemme redigeringsprogrammer. Kurset er tænkt til dig, som gerne vil fortælle om oplevelser i den vilde natur, hvordan det går med din blomstereng eller om planter, insekter og smådyr, der har fået levesteder, som du har skabt.

Forløb:

  1. Gang mandag, den 5. juli 2021 kl. 19-21: Opstart, hvordan kommer man i gang. Hvordan bruges redigeringsprogrammer, hvilke er gode og hvad koster de. Vi ser på ‘basic værktøjer’ i de forskellige programmer.
  2. Gang torsdag, den 8. juli kl. 19-21. Du har din egen video med på telefonen til redigering. Vi giver tips til effekter med lys og lyd.
  3. Gang mandag 12.7 19-21. Fremvisning af videoer og feedback. Hvad er lykkedes og hvad kan blive bedre? Hvordan lægges videoer ud på eks. Facebook eller Youtube.

Pris i alt 400,00 kr. pr deltager.
Sted: Business Park Nord.
Tilmelding: 20 53 20 83 eller kontakt@vildmedrebild.dk
Kursusholder: David Haliva