Birgitte Wilsted Simonsen

Foreningen ”Vild med Rebild” arbejder for at skabe borgernær biodiversitet samt fremme forståelse for og kendskab til naturen i Rebild Kommune. 

Dette har man siden opstarten for 2 år siden, arbejdet med gennem inddragelse af blandt andet borgere, foreninger og skoler i forskellige projekter.

Der er blandt andet blevet opstartet projekter med skolehaver i Suldrup og Aarestrup, beplantning ved grundejerforeninger i Støvring, stort grønt område i Nørager samt udsåning af blomsterblandinger i Askildrup.

Det har således været et par travle første år, hvor det har været nødvendigt, at have en projektkoordinator ansat nogle timer om ugen for at have overblik over alle projekterne.

Den tidligere projektkoordinator Lene Burchardt Jensen stoppede lige efter årsskiftet, og i stedet har ”Vild med Rebild” ansat Birgitte Wilsted Simonsen til fremover at skulle stå for projektkoordineringen.

Formand for Vild med Rebild Kersten Bonnen udtaler ” Vi glæder os til mange nye fantastiske projekter og har allerede nu flere skolehaver og vilde områder på programmet, så der bliver masser af aktivitet i 2023”.

Birgitte Wilsted Simonsen kender allerede i dag godt til natur og miljø i Rebild Kommune, da hun har OutdoorHimmerland, der arrangerer ture i den himmerlandske natur, ligesom hun skriver om naturen flere steder.