Terndrup Frugthave indvielse 3. maj 2024

I fredags var Vild med Rebild på tour – til ikke mindre end to indvielser af projekter som Vild med Rebild har været med i:

Kl. 13 blev snoren klippet til Frugthaven ved Terndrup skole. Her var både taler, saftevand og kage.

Eleverne fra Terndrup skoles S-klasse viste glade deres gæster rund i haven og fortalte om deres arbejde med både skilte, beskrivelser af planter og frugttræer, som kunne tilgås via QR-koder som var at finde rundt om i haven.

Da det nok varer et lille stykke tid, inden haven bærer frugt overrakte forkvinden for Vild med Rebild dem en lille kurv med æbler med et stort tillykke med projektet, som vi glæder os til at følge fremover.

Derefter gik turen til Blenstrup, hvor man også holdt indvielse. Her er Frugtlunden foran kirken endelig blevet færdig. Sidste år blev der plantet frugttræer og sået blomsterfrø og her i foråret er der blevet plantet ca. 1000 stauder, som nu bare skal vokse til.

Indvielsen foregik på mødestedet i midten af haven ved det store egetræ, som blev doneret af borgerforeningen sidste år.

Vild med Rebild ønsker tillykke og vi glæder til at følge Frugtlunden i tiden fremover.

Blenstrup Frugtlund, Indvielse 3. maj 2024
Blenstrup Frugtlund, indvielse 3. maj 2024