Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

2. september 2023 @ 15:00 20:00

kr.145 via mobilepay 292177 pr næse.

Naturen er spændende – også i de mørke timer.

Natten er for mange børn ensbetydende med, at det er mørkt og derfor også utrygt og skræmmende. Der er mange lyde i natten, som ikke er kendte, og nattens dyr kommer også mange gange frem lige pludselig – før de igen forsvinder i mørket.

Gennem ”Naturen er spændende – også om natten” er det ønsket ønske at skabe en nærhed og tryghed for børn og unge til at være i naturen om natten. Dette sker både gennem det basale i at være i naturen om aften/natten, og vænne sig til at mørket ikke er et utrygt sted, men også med at finde ud af hvad der kribler krabler rundt på jord, vand og i luften.

Vi vil bla. lave fælder til natfangst af smådyr i sø og af insekter og smådyr i skoven.
Lyslokning af nattens insekter. Gåtur i Skoven efter aftensmaden, hvor vi lytter efter flagermus og ugler.

Om søndagen vil vi bla. bygge flagermuskasser og tjekke fælderne igen.

Fælles bålmad til aftensmad, som vi laver sammen.

Der vil være mulighed for selv at overnatning i telt eller hængekøje, men programet er lørdag. kl 15.00-20.00 og mødes vi igen søndag kl. 9.00-11.30.

Tilmelding på kontakt@vildmedrebild.dk inden d 25/8 2023.

Pris 145 kr incl. aftensmad pr næse på mobilepay 292177 – husk jeres kontakt oplysninger især mobilnr. Mødested kommer senere.

Vi vil efterfølgende slå ekstra ture op, så hvis du ikke kan denne weekend så har vi noget tilsvarende d. 28+29/10 også – se mere snarest på www.vildmedrebild.dk.