Projektgrupper

Vild med Rebild arbejder med flere forskellige grupper til at realisere sine mål om borgernær biodiversitet og bedre kendskab til og forståelse af naturen og dens kredsløb. Du kan læse om de forskellige grupper i det følgende.

Borgergrupper

Vild med Rebild samarbejder med borgerforeninger og grundejerforeninger om at skabe flere arealer med rigere natur. Vi hjælper med at søge penge hjem og få projekterne gennemført.

Er I interesseret i at sætte gang i et nyt biodiversitetsprojekt, så kontakt gerne Vild med Rebild på kontakt@vildmedrebild.dk
Vi kan støtte med råd, vejledning, sparring, inspiration, lån af udstyr og hjælp til selvhjælp.

Se eksempler på lokale projekter her:

Børn og unge

Vild med Rebild har hjulpet flere skoler med at sætte gang i skolehaver, blandt andre Blenstrup Skole, Karensmindeskolen, Suldrup Skole og Sortebakkeskolen.

Flere spejdergrupper er også med på vognen for at skabe mere vild natur.

DDS i Skørping har fået deres store område gennemgået af kommunens tidligere biolog, Karen Clausager. Hun fandt en mangfoldig plantebestand på området, som bare skal plejes rigtigt. DDS i Støvring har også vilde tanker på deres nye jordstykke, som tidligere var græsgange for heste. De gule spejdere i Skørping er ligeledes i gang med vilde projekter.

Børn- og ungeprojekterne er støttet af Friluftsrådet, LAG, Nordea-fonden, Rebild Kommune og Landsbyrådet i Rebild Kommune.

Erhverv og institutioner

Vild med Rebild hjælper gerne virksomheder, kirker, institutioner og lignende med råd, vejledning og sparring til etablering af områder, der kan være med til at skabe bedre leveforhold for Danmarks fugle samt sommerfugle, vilde bier og andre insekter.

Se eksempler på projekter her: (LINK TIL PROJEKTER)

Kontakt os på kontakt@vildmedrebild.dk

Få hjælp til nye projekter/Hjælp til selvhjælp

Medlemmer hjælper medlemmer

Er du interesseret i at sætte gang i et nyt biodiversitetsprojekt, så kontakt gerne Vild med Rebild. Vi kan støtte med råd, vejledning, sparring, inspiration, lån af udstyr og hjælp til selvhjælp.

Det kan være du har lyst til at etablere en gruppe i din by, hvor I sammen kan skabe rigere natur i haverne og grøftekanterne i private eller offentlige områder. Måske har du en ide til et område, der trænger til at få et naturligt løft.

Kontakt os på kontakt@vildmedrebild.dk – Sammen finder vi ud af, om projektet er muligt.