Formand for Teknik- og Miljøudvalget Leon Sebbelin overrakte Det Grønne Råds pris til Kirsten Bonnén fra foreningen Vild med Rebild

Medlemsforeningen Vild med Rebild er blevet indstillet af Danmarks Naturfredningsforening, Rebild og Ane Kjeldbjerg Hansen, Skørping til Det Grønne Råds pris 2022. I deres indstilling skriver de bl.a., at Vild med Rebild arbejder målrettet for at skabe borgernær biodiversitet og for at fremme forståelsen for og kendskabet til naturen gennem fællesskaber i Rebild Kommune.

Med foreningens vejledning, opmuntring og i nogle tilfælde praktisk hjælp, har Vild med Rebild været involveret i en lang række konkrete projekter i kommunen. Jeg vil gerne fremhæve samarbejdet med flere skoler i kommunen, hvor lærere og elever sammen med foreningen eksempelvis har etableret vilde områder med kvashegn, sten, stammer og har tilsået områder med insektvenlige blomster.

siger formand for Det Grønne Råd, Klaus Anker Hansen.

Leon Sebbelin, formand for Teknik- og Miljøudvalget supplerer:

Som tiden er gået, har Vild med Rebilds store indsats spredt sig som ringe i vandet – det er fantastisk flot.

Se mere her

Kersten Bonnén, der er formand for Vild med Rebild, er stolt af og glad for prisen, og håber at foreningens arbejde kan inspirere andre.

Lignende indlæg