Bliv medlem

Som Vild med Rebild-medlem bliver du opdateret med vores nyhedsbrev og får del i vores medlemsfordele.

Du kan frit deltage i vores arrangementer og vores aktiviteter. Se på oversigten over projekter og kontakt tovholderen, hvis du er interesseret.

Hvis du har et areal til rådighed, hvor der kan skabes en mere mangfoldig natur, kan du eventuelt få del i vores frø til udsåning, som medlem.

Samtidig støtter du os, så vi kan få tilskud til aktiviteter.. Det giver os mulighed for at sætte nye spændende projekter i gang, og få flere arealer forvandlet til en rigere natur.

Du er også velkommen til selv at sætte et nyt projekt i gang, og vi hjælper dig gerne i gang. Det kan være du har lyst til at starte en gruppe op i din by, hvor I sammen kan skabe rigere natur i haverne, i grøftekanterne, på private områder eller offentlige områder, eller har du en ide til et område, der trænger til at få et naturligt løft, kontakt os, og vi finder ud af om det er muligt.

Medlemskab rent praktisk:

Send en mail til kontakt@vildmedrebild.dk med dit navn, mailadresse og fødselsdato.
Fødselsdatoen skal vi bruge i forbindelse med ansøgning om kommunalt lokaletilskud. Du giver samtidig Vild med Rebild tilladelse til at gemme disse oplysninger forsvarligt, indtil du ikke ønsker at være medlem længere. 

Vi sælger ikke, handler, deler eller overfører dine personlige oplysninger til tredjepart. Ophører foreningen, slettes alle medlemsinformationer.

Prisen for medlemskab er kun 100 kr. pr. år.

Du kan indbetale beløbet på Vild Med Rebilds konto, Jutlander Bank,

Reg.nr 9805 konto: 2077411510 Eller på Mobilpay: 4505DN

Medlemsfordele: Vi vil gerne støtte medlemmernes projekter og vi har købt vilde blomsterfrø. Indtil lageret er brugt, kan du få et kilo frø pr. medlemskab. Det svarer til ca. 500 m2 blomstereng. Har du brug for mere, kan du købe til vores indkøbspris, kr. 350,-/kg.

Så-udstyr: Vi har indkøbt en såmaskine, harve samt tromle til udsåning med havetraktor.
Så-udstyr kan lånes ved at kontakte formanden via kontaktformularen her.
Se vores blandinger under ‘Rig natur’ og klik på ‘frøblandinger‘.